Oferta ditore me 50-90% ULJE në Shqipëri
fshih

Posta elektronike është mënyra më e mirë për të marrë Ofertat ditore.

Konsulta për studime dhe punësim jashtë shtetit vetëm për 3000lek te Korbi Education

3000L
Jo më
e disponueshme
Vlerë
5000L
Ulje
40%
Ju kurseni
2000L
Ulja përfundoi në:
00:00
06/07/12
Oferta është aprovuar!

Termat dhe kushtet

Ju kujtojmë se e vetmja mënyrë për të përfituar nga kjo ofertë është duke u pajisur me kuponin e lëshuar nga LAL.AL!.

 • Oferta është e vlefshme vetëm për klientët LAL.AL!
 • Për të përfituar ofertën duhet të blini kuponin.
 • Kuponi mbulon të gjithë koston e shërbimit dhe nuk ka asnjë pagesë shtesë.
 • Për më shumë informacione mos hezitoni të na kontaktoni ne info@lal.al në 04222 8556 ose në LiveChat


Pikat kryesore

Këtë javë me anë të kuponëve në LAL.AL! do të përfitoni një ofertë fantastike. Konsulta për studime dhe punësim jashtë shtetit te Korbi Education Group vetëm për 3000lek.

 • Ku përfshin të gjithë informacionin e detajuar për kushtet dhe mënyrën si operon me dërgimin jashtë vendit te studentëve dhe punonjëseve.

Korbi Education:

 • Këshillim Arsimor-Studime Jashtë
  Përgatisim studentet dhe u mundësojmë studimet jashtë si në Mbretërin e Bashkuar, Shtetet e Bashkuara ,Kanada, Australi,etj.., deri kur të arrijnë në destinacion. Dërgojmë studentët në vendet e lartpërmendura për vizita studimore, për programe studimi dhe punë, shkëmbime universitare,etj…

Jemi qendra me profesionale per mesimdhenien e gjuhes Angleze. Perdorim metodat me efikase, me te pershtatshme dhe me te fundit te kursit studenti i nenshtrohet provimeve Cambridge ESOL. Studenti merr diplome nga Universiteti i Cambridge, ceftikat qe njihet nderkomtarisht dhe nuk skadojne asnjehere. Zgjidh nje nga provimet e specializuara te anglishtes qe te nevojitet ty, qe i pershtatet me se miri nevojave te tua, te ardhmes tende.

Korbi Employment

 • Punësim në Kanada
 • Punësim në Katar
 • Punesim në Australi
 • Punësim në Dubai
 • Etj


Kompania

Korbi Education group
website

Rr. Bul. Zogu I Pare
Tirane

Trego hartën më të madhe

KORBI Group është tashmë një nga operatoret më të rendësishëm në tregun Shqipëtar.
Ne jemi në gjëndje të japim shërbimet e cilësis më të lartë, gjë e cila është kënaqësi për ne dhe njëherazi respektim dhe nderim i partnerëve dhe klientëve tanë. Integriteti, transparenca, dhe përsosmëria janë themelore mbi të cilat mbështesim punën tonë dhe prej të cilave udhëhiqemi.

 • Ndihmojmë të rinjtë të ndërtojnë të ardhmen e tyre
 • Japim këshillimin më të mirë për studentet tanë
 • Sigurojmë mësimin më cilësor të gjuhës Angleze
 • Jemi të parët në dërgimin e studentëve që duan të studiojnë jashtë.
 • Sigurojmë arsimin dhe përgatitjen profesionale më cilësore
  *Sjellim në Shqipëri mallra të cilësis dhe standardeve të larta
 • Eksportojmë mallra me cilesi dhe standarde të larta
  *Bëjm tregti të ndershme duke respektuar partnerët dhe klientët
 • Shfrytëzojmë në mënyrën e duhur burimet natyrore të Shqipërisë
 • Prodhojmë ide
 • Ecim me vizion
 • Nderojmë strategji me urtësi
 • Punojmë me këmbëngulje
 • Japim me gëzim
 • Bëjm punë me pasion
 • Planifikojmë me kujdes
 • Krijojmë mundësi dhe hapim dyer.


Për informacione të mëtejshme telefononi në numrin:

Tel.: +355 (0) 4 450 42 33 ,

Cel: +355 67 20 77 886

General Information Email: info@korbigroup.com
student@korbigroup.com