Oferta ditore me 50-90% ULJE në Shqipëri
fshih

Posta elektronike është mënyra më e mirë për të marrë Ofertat ditore.

Vetem te Autoshkolla Devjosa Kursi i patentes, Teoria + 22 Guida Vetem 23000Lek

23000L
Jo më
e disponueshme
Vlerë
46000L
Ulje
50%
Ju kurseni
23000L
Ulja përfundoi në:
00:00
26/05/12
22 shitur
Oferta është aprovuar!
Aprovuar në 07:05 me 1 shitje

Termat dhe kushtet

Ju kujtojmë se e vetmja mënyrë për të përfituar nga kjo ofertë është duke u pajisur me kuponin e lëshuar nga LAL.AL!.

Kuponi është i vlefshëm për tre muaj nga data e blerjes.

Paraqituni te auto-shkolla Devjosa me kuponin e lëshuar nga LAL.AL! dhe përfitoni ofertën


Pikat kryesore

Këtë javë me anë të kuponëve në LAL.AL! mund të përfitoni një ulje fantastike te Autoshkolla “Devjosa” ku do te pajiseni me patentën e kategorisë “B” vetëm për 23000Lek.

Kursi i standardeve ndërkombëtare me teknologji “Drive Simulator” do të garantoje një eksperience unike dhe mësim të shpejtë të anës praktike.

Gjithashtu shkolla disponon dhe përdor metodologji të avancuar të teorisë.

Blini kuponin para se oferta të skadojë dhe përdoreni atë kur të keni dëshirë.

Kuponi është i vlefshëm për tre muaj.Kompania

Autoshkolla Devjosa
website

Rr. Skender Luarasi
Komuna e Parisit Tirane

Trego hartën më të madhe

Autoshkolla “Devjosa” me instruktorin Kastandin Hitame ka një eksperience 22 vjeçare në pre-gatitjen për provimet e lejes së drejtimit.

Teknologjia e avancuar dhe metodologjia bashkëkohore do të garantojnë rezultate të mira dhe të shpejta te nxënësit e kësaj shkolle.

Ndër shërbimet e tjera të auto-shkollës mund të përmendim kurset për lejet e drejtimit të kategorive A. B. C. D. dhe E.

Pre-gatitja praktike (guidat) realizohen me mjete të markave të ndryshme si: Opel, Benz, Iveko, Fiat etj.

Për informacion te mëtejshme telefononi ne numrat:
+355 69 20 76545 – +355 44 510 997