Oferta ditore me 50-90% ULJE në Shqipëri
fshih

Posta elektronike është mënyra më e mirë për të marrë Ofertat ditore.

Me rastin e festave Studio Nails & Design “Dora e Artё” ofron tatuazh nё trupin tuaj vetёm pёr 1000Lek nga 2000Lek me Henna Tatuazh

1000L
Jo më
e disponueshme
Vlerë
2000L
Ulje
50%
Ju kurseni
1000L
Ulja përfundoi në:
00:00
28/12/12
Oferta është aprovuar!

Termat dhe kushtet

 • Oferta është e vlefshme vetëm për klientët LAL.AL!
 • Për të përfituar ofertën duhet të blini kuponin.
 • Blini sa kuponë të dëshironi dhe dhurojani ato miqve tuaj.
 • Kuponi është i vlefshëm për një muaj nga dita e blerjes.
 • Për më shumë informacione mos hezitoni të na kontaktoni ne info@lal.al në 0424 700 63, 069 677 0667 ose në LiveChat


Pikat kryesore

Me rastin e festave Studio Nails & Design “Dora e Artё” ofron tatuazh nё trupin tuaj vetёm pёr 1000Lek nga 2000Lek me Henna Tatuazh.
Oferta përfshinë:

 • Tatuazh në madhësinë, formën dhe llojin e dëshiruar.
 • Zgjat 3 javë.
 • Tatuazhi aplikohet në të gjitha pjesët e trupit.
 • Pa efekte anësore.
 • Produkti që përdoret është HENNA-një bojë me origjinë natyrore tepër e përdorur në botën Arabe.
 • Blini ofertën përpara se ajo te skadoi dhe përdoreni kur të keni dëshirë.
 • Klikoni butonin Bli! për të blerë kuponin me një nga mënyrat e mëposhtme:
  • Duke paguar online me Kartë Krediti / Debiti / Paypal. Në këtë rast kuponin e gjeni në seksionin Kuponët e mi
  • Duke paguar online me EasyPay. Në këtë rast kuponin e merrni me email.
  • Duke paguar me transfertë bankare në Raiffeisen Bank. Në këtë rast kuponin e merrni me email.
  • Duke paguar me korrier (nr Korrierit: 069 677 0667). Në këtë rast kuponin e dorëzon korrieri.Kompania

Studio Nails & Design “Dora e Artё”.

Rr: “Elbasanit”, pёrbri Ambasadёs Amerikane, shk.2,dyqani 5
Tirane

Trego hartën më të madhe

Tashmё tё gjithё e njohin Studio Nails & Design “Dora e Artё” njё qёndёr estetike e drejtuar prej ekspertёsh me 15 vite eksperienc pune (nga tё cilat 7 nё Athinё). Nё 8 vitet nё Shqipёri, ky salon ka konsoliduar profilin e njё qëndre tё mirёfilltё Design-i, duke ofruar shёrbime tё ndryshme nё fushёn e Trajtimit tё duarve, Kёmbёve, Depilimit, Makiazhit etj.