Oferta ditore me 50-90% ULJE në Shqipëri
fshih

Posta elektronike është mënyra më e mirë për të marrë Ofertat ditore.

Udhëtim nëpër Evropë për dy persona, Rome, Frankfurt, Stockholm, Paris, Barcelonë, fluturimet dhe hotelet e përfshira

€1200
Jo më
e disponueshme
Vlerë
€4500
Ulje
73%
Ju kurseni
€3300
Ulja përfundoi në:
00:00
31/07/12
3 shitur
Oferta është aprovuar!
Aprovuar në 19:03 me 1 shitje

Termat dhe kushtet

 • Kjo ofertë mund të përfitohet vetëm me anë të LAL.AL!
 • Para se të blini ofertën, komunikoni me operatorët LAL.AL! ne info@lal.al, 04222 8556, ose ne Chat! për të verifikuar vendet e lira në datat e zgjedhura.
 • Një kupon është i vlefshm dhe përfshin shërbimet për dy persona. Nëse numri i personave është me shumë ose më pak, na kontaktoni për të vlersuar nëse ofeta mund të aplikohet.
 • Kjo ofertë është e vlefshmë për udhëtime nga data 1 Shtator deri në datën 30 Nëndor.

Pikat kryesore

Një udhëtim ëndërrash nëpër evropë. Një itinerar fantastik nëpër rrugët e evropës duke përfshirë disa nga qytetet më të vjetra të saj.
Evropa e vjetër dhe e re, moderne dhe klasike, ne veri dhe në jug. Rome, Frankfurt, Stockholm, Paris, Barcelona dhe sërisht Rome për tu kthuer më se fundmi në Tiranë.

Ju mund të zgjidhni datat e udhëtimit dhe mund të qëndroni sa netë të dëshironi në secilin nga këto qytete.

Datat e udhëtimit duhet të jenë nga data 1 Shtator deri ne datën 30 Nëntor

Të përfshira në çmim:

 • 7 biletat e avionit per dy persona per fluturimet e meposhtme:
 • Tirane – Rome
 • Rome – Frankfurt
 • Frankfurt – Stockholm
 • Stockholm – Paris
 • Paris – Barcelona
 • Barcelona – Rome
 • Rome – Tirane
 • Një natë në hotel me tre yje, equivalent ose cilsi superiore per dy persona ne secilin nga qytetet e mëposhtme
 • Rome
 • Frankfurt
 • Stockholm
 • Paris
 • Barcelona
 • I përfshirë sigurimi i udhëtimit i nevojshem për udhëtimet turistike jashtë shqipërise për dy persona

Nuk përfshihen në çmim:

 • Netët shtesë nëse qëndroni më shumë se një natë në secilin nga këto qyteti
 • Transporti publik brenda qytetit
 • Ushqimi dhe shpenzime të tjera gjatë udhëtimit

Kompania

LAL.AL!
website

Tiranë

Trego hartën më të madhe

Me gjithë dëshirën e mirë, udhëtimet nëpër botë kanë qenë gjithmonë ëndërra jonë e ndaluar. Për një arsye apo për tjetrën ato kanë ngelur gjithmonë një ëndërr. Vitet e izolimit na kanë mbushur me dëshirë por edhe na kanë ndryshkur këmbët dhe shpesh nuk e gjejme inicativën për të nisur aventura të reja.

Por atëherë kur dalim nga tradita tregohemi intraprendent dhe të mahnisim me aftësine e të dashuruarit të jetës dhe larmisë së saj.

Ky është një nga ato raste dhe një vizitë e gjithanshme në nje udhëtim të vetëm nuk është diçka e përditshme.

Paris, Rome, Barcelonë, Stockholm dhe Frankfurt qytete të larmishme me traditë sa të largëta po aq edhe të afërta. Nga njëri skaj në tjetrin në rrugët e evropës për të kërkuar gjetur dhe zbuluar atë çfarë na bën te jemi Evropian.